info@fitbyjeff.nl     0162 313642

Nieuwsbrief 2020
Kerkstraat 45-01 – 5101 BB Dongen – 0162-313642 – info@fitbyjeff.nl

Beste klant van FIT by JEFF,

U als klant willen wij belonen voor uw vertrouwen in ons. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u korting bij verschillende winkels in Dongen. Geniet bijvoorbeeld van mooie kortingen bij CoCo, Bonelle en van den Assum opticiens. De deelnemende winkels staan vermeld op onze website, ga naar: www.fitbyjeff.nl/onze-vrienden.

Tevens kunt u bij de balie van FIT by JEFF uw persoonlijke klantnummer en inlogcode/wachtwoord opvragen. Op de website van hello BLUE kunt u inloggen, ga naar: www.helloblue.nl.
U kunt dan gebruik maken van leuke kortingen binnen Nederland op bijvoorbeeld de bioscoop, speelgoed, cosmetica, elektronica, restaurants, dagjes uit en nog veel meer. Omdat u klant bent van FIT by JEFF bent u automatisch vrienden van, dat betekent dat u recht heeft op nog meer korting en dat u geen verzendkosten hoeft te betalen.

Hoe gaat u te werk:

• Log in op www.helloblue.nl
• Klik op inloggen, niet op account aanmaken
• Log in met uw klantnummer en wachtwoord. (Deze kunt u opvragen bij de balie van FIT by JEFF)
• Vul uw persoonlijke gegevens in en klaar. U kunt nu bestellen als vrienden van. Mocht u tegen problemen aanlopen dan helpen wij u graag verder

FIT by JEFF ledenpas = voordeelpas

FIT by JEFF leden voordeelpas, deze is niet alleen handig tijdens het sporten, maar is voor leden tevens een voordeelpas als het gaat om extra’s bij andere winkels, bedrijven, restaurants en meer in de regio. FIT by JEFF verbindt zich met lokale en regionale ondernemers en biedt daarmee de leden vele extra’s. Op vertoon van de ledenpas ontvangen alle leden van FIT by JEFF bij de deelnemende bedrijven in Dongen ook verschillende kortingen.

Heeft u als ondernemer interesse in deelname aan de voordeelpas en heeft u interessante aanbiedingen voor de leden van FIT by JEFF? Neem dan contact met ons op via info@fitbyjeff.nl.

Alvast een sportief 2020!

Met sportieve groet,
Anja en Jeffrey – Team FIT by JEFF