info@fitbyjeff.nl     0162 313642

(17-06-2020)

Per 1 juli weer binnen sporten!

Een definitief antwoord krijgen we pas een paar dagen van tevoren, maar we zijn zeer hoopvol dat we jullie per 1 juli eindelijk weer binnen mogen verwelkomen om te sporten.

Momenteel zijn wij druk bezig om onze protocollen op te zetten aan de hand van de laatste richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de brancheorganisatie. We gaan onze uiterste best doen om alles in goede banen te leiden en gaan ons strikt aan alle voorschriften houden om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. Binnenkort worden jullie weer via een aparte nieuwsbrief geïnformeerd over hoe alles per 1 juli in zijn werk gaat. De nieuwsbrief komt natuurlijk ook op onze website te staan.

Tot die tijd!

Het duurt nog meer dan twee weken voor we weer binnen mogen sporten, tot die tijd hebben we voor ieder wat
wils om bij ons buiten te kunnen doen. Je kunt gebruik maken van onze krachttraining- en cardio apparatuur, er zijn aangepaste kickboks lessen, en er zijn meerdere multifunctionele groepslessen. Neem voor meer informatie over de lessen gerust contact met ons op via info@fitbyjeff.nl.

 

(13-5-2020)

Beste sporters,

Het is mogelijk om een activiteit/les te boeken. Op deze manier kunnen we allemaal blijven sporten. Het is de bedoeling dat je een tijdslot reserveert, zodat we niet allemaal tegelijk aan het sporten zijn. Reserveren kan HIER.

 

(31-03-2020)

Beste sporters,

Het is een ongekend uitzonderlijke tijd. Het kan je niet ontgaan zijn dat wij sinds 16 maart 2020, met pijn in ons hart, onze deuren hebben moeten sluiten. Dit op last van de overheid. Vanwege de richtlijnen van het RIVM is sporten in onze sportclub onmogelijk geworden. Voor ons een overmachtssituatie. Je kunt je voorstellen dat dit besluit, waar wij overigens alle begrip voor hebben, als een enorme schok kwam. Gisteren is duidelijk geworden dat deze maatregelen zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020.

We zijn er trots op en beleven er veel plezier aan om als team van FIT by JEFF dagelijks voor jullie klaar te staan. Het doet ons pijn dat wij nu niet open kunnen en we kunnen ons goed voorstellen dat jij het ook heel vervelend vind dat je niet bij ons kunt komen sporten.

Om de pijn enigszins te verzachten hebben we het volgende bedacht:

  • De contributieperiode van 16 maart tot 20 april 2020 wordt gecompenseerd middels een tegoed dat beschikbaar komt wanneer je abonnement ten einde loopt. Je kunt in deze gemiste periode na afloop van je contract één periode van 4 weken sporten, zonder ervoor te hoeven te betalen.
  • Of je kunt er voor kiezen om deze periode van 4 weken cadeau te doen aan een familielid, vriend of kennis.
  • 20 april 2020 is de nieuwe incasso ronde. Betreft de periode van 20 april tot een eventuele nieuwe datum kan opschorting aangevraagd worden. Enkel in overleg met ons.
  • De periode van 20 april 2020 tot een eventuele nieuwe datum is bevriezen niet mogelijk. Wij vragen je dan ook vriendelijk om de contributie betalingen niet te storneren, dat zou desastreuze gevolgen hebben voor onze fitness. Steun onze club.

Wat gebeurt er na 28 april 2020?

Natuurlijk hopen wij dat wij na 28 april 2020 weer open mogen, echter dienen wij de richtlijnen van het RIVM te volgen en kunnen de maatregelen verlengd worden door de overheid.

Helaas kun je nu even niet in de gym sporten, maar we bieden je leuke alternatieven:

Volg de online trainingsfaciliteiten van onze FitOut Sport app, hier kun je oefeningen doen op jouw niveau! De FitOut Sport app kun je downloaden in de Google Play Store of de App Store. Ook zijn wij zelf druk bezig geweest om goede work-outs samen te stellen die jij makkelijk thuis kunt doen. Deze work-out video’s worden dagelijks gepost op onze Facebook en Instagram pagina waar alle spiergroepen aan de beurt komen. Check onze Facebook en Instagram pagina.

Jouw gezondheid en sportplezier staan bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten. Onze fitness is verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar.

Verder willen wij een ieder echt bedanken voor alle lieve berichten die ons bereikt hebben. Wauw, wat een steun vanuit jullie. Daar krijgen wij energie van!

Warme sportieve groet,

Jeffrey en Anja

Team FIT by JEFF

 

(Dit bericht is naar alle leden van Fit by Jeff gemaild. Controleer eventueel uw Spambox of de map met ‘Ongewenste e-mail’)

 

(24-03-2020)

Beste klant,

Eerder deze week ontving je al informatie over de sluiting van Fit by Jeff in opdracht van de Overheid. Het nieuwe Corona-virus houdt niet alleen Dongen en omgeving in zijn greep maar de gehele wereld. En op dit moment is het door niemand te voorspellen wat er de komende tijd gaat gebeuren en hoe lang een al dan niet gedeeltelijke ´lock-down´ van de maatschappij gaat duren. Ik wil hierbij benadrukken dat er op dit moment geen besmettingen zijn geconstateerd onder ons team en onze leden, nogmaals voor zover nu bekend.

We staan als Fit by Jeff voor transparantie en willen het volgende met je delen. Voor de komende incasso zullen we geen aanpassingen doen, in afwachting van nadere ontwikkelingen. We zullen je uiterlijk 31 maart a.s. informeren over de verdere afwikkeling in de toekomst.

Wat gebeurt er de komende maand(en)?

Spijtig genoeg weet niemand wat ons allen te wachten staat in de strijd tegen Corona. We zullen de komende periode intensief kijken wat de gevolgen van de sluiting concreet zullen zijn. Zo zullen we Fit by Jeff in alle opzichten, ook op kostenbeheersing, in de ´waakstand´ zetten. Je kunt erop rekenen dat we voor de komende periode het maximale zullen doen om je de service en dienstverlening te laten ervaren die je van ons mag verwachten.

Je zult de komende periode met regelmaat informatie ontvangen over de activiteiten die we voor je kunnen ontwikkelen.

We vertrouwen op je begrip, samen werken we aan een gezonde toekomst!

Met vriendelijke groet,

Team Fit by Jeff